Прес-центр21 вересня 2018, 14:09

У Міловській райдержадміністрації проведено семінар з держслужбовцями

Сьогодні, 21 вересня, в залі засідань Міловської райдержадміністрації було проведено семінар з держслужбовцями.

Підвівши підсумки проведення XVIII-х обласних сільських спортивних ігор серед збірних команд районів “Луганщина — 2018” у смт Мілове, голова райдержадміністрації Артур Король подякував присутнім за активну участь та підготовку до проведення зазначених ігор та нагородив листами подяки держслужбовців.

Керівник апарату райдержадміністрації Галина Усачова зосередила увагу присутніх на проведенні оцінювання результатів службової діяльності державних службовців райдержадміністрації у жовтні-грудні поточного року.

Начальник загального відділу Тетяна Далєвська розповіла про складання деяких видів документів в райдержадміністрації відповідно до вимог Типової інструкції з діловодства в міністерствах, інших центральних та місцевих органах виконавчої влади, затвердженої Постановою Кабінету Міністрів України від 17.01.2018 №55.

Також керівник апарату райдержадміністрації Галина Усачова нагадала про планування діяльності структурними підрозділами райдержадміністрації та своєчасне надання інформації на веб-сайт райдержадміністрації.