Прес-центр12 червня 2018, 17:06

У Міловській райдержадміністрації відбулось засідання координаційної ради з питань організації і проведення відпочинку та оздоровлення дітей

Сьогодні, 12 червня, в Міловській райдержадміністрації було проведено засідання координаційної ради з питань організації і проведення відпочинку та оздоровлення дітей за участю першого заступника, виконуючого обов’язки голови райдержадміністрації Віталія Рукавіцина, голови районної ради Юрія Кошути, сільських голів та  директорів загальноосвітніх навчальних закладів району.

Про направлення дітей до дитячих таборів доповіла начальник Управління соціального захисту населення Вікторія Кошута.

Відповідно до запланованих заходів районної програми «Міловське літо» на 2018-2020 роки, влітку 2018 року з місцевого бюджету виділили 209,5 тис.грн. на оздоровлення та відпочинок дітей та підлітків.

З них 199,5 тис.грн. на придбання путівок до оздоровчих таборів для дітей пільгових категорій, 10 тис.грн. – на придбання палива для перевезення дітей до оздоровчого закладу.

На попередньому засіданні координаційної ради з питань організації і проведення відпочинку та оздоровлення дітей було прийнявте рішення забезпечити оздоровлення на морі дітей, які показують високі досягнення у навчанні та захищають честь Міловського району – талановиті та обдаровані діти. Також до списку включені діти сироти та позбавлені батьківського піклування.

Вартість путівки для талановитих та обдарованих дітей становить 50% від вартості путівки, яка сплачується за рахунок батьків. Діти-сироти та позбавлені батьківського піклування оздоровлюються за кошти місцевого бюджету.

Списки були складені на основі заяв батьків та були надані характеристики на цих дітей від навчальних закладів.