Прес-центр3 грудня 2019, 09:12

У Міловській райдержадміністрації відбулось засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

02 грудня 2019 року відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням виконуючого обов’язки голови райдержадміністрації Віталія Рукавіцина.

На засіданні розглядалися питання:

Про проведення гуманітарного розмінування та затвердження переліку місць знищення вибухонебезпечних предметів.

Про створення стаціонарних пунктів обігріву для надання допомоги людям у період значного пониження температури повітря.

Про забезпечення джерелами резервного електроживлення об’єктів критичної інфраструктури.

Про затвердження Плану заходів щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах Міловського району у зимовий період 2019-2020 років.

Про затвердження плану взаємодії Міловської райдержадміністрації з Міловським міськрайонним відділом ГУ ДСНС України у Луганській області при виникненні надзвичайних ситуацій на об’єктах ЖКГ у осінньо-зимовий період.

Було прийняте рішення:

про затвердження місць знищення вибухонебезпечних предметів;

про створення та перелік пунктів стаціонарного обігріву людей в зимовий період (перелік і адреси пунктів обігріву додається);

про придбання джерел резервного електроживлення об’єктами критичної інфраструктури, на яких вони відсутні (Мілоська дільниця КП «Старобільськвода», Мілоська лікарська амбулаторія загальної практики) та всім утримувачам резервних джерел електроживлення мати запас паливо-мастильних матеріалів з розрахунку на 12 години роботи;

Про затвердження Плану заходів щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах Міловського району у зимовий період 2019-2020 років (план додається). Інформацію довести до населення району. Організувати проведення в закладах освіти занять та бесід щодо безпечної поведінки на льоду.

Про затвердження Плану взаємодії Міловської райдержадміністрації з Міловським міськрайонним відділом ГУ ДСНС України у Луганській області при виникненні надзвичайних ситуацій на об’єктах ЖКГ у осінньо-зимовий період.