Прес-центр18 вересня 2018, 11:09

У Міловському районі пройшов День поля

13 вересня 2018 року представники товариства з обмеженою відповідальністю «Лімагрейн Україна» провели у Міловському районі День поля щодо вирощування гібридів соняшнику. Захід відбувся на демонстраційному полі фермерського господарства «Сулімов» у с. Великоцьк.
Участь у польовому семінарі взяли голова райдержадміністрації Артур Король, начальник управління агропромислового розвитку та земельних відносин Ірина Великоцька – Прищепа, аграрії з Міловського та Біловодського районів.
Вітаючи учасників заходу, Артур Король висловив сподівання, що знання, отримані сьогодні, сприятимуть підвищенню продуктивності праці сільгосптоваровиробників та якості продукції, а голова фермерського господарства «Сулімов» Геннадій Нескоромний побажав усім щедрих урожаїв.
У практичній частині семінару менеджер з регіонального розвитку товариства з обмеженою відповідальністю «Лімагрейн Україна» в Луганській області Юлія Ісечко презентувала присутнім власні технології компанії з вирощування соняшнику. Учасники семінару оглянули посіви 19 гібридів соняшнику, представлених на демонстраційному полі, ознайомились з їх агрономічними характеристиками, головними особливостями та рекомендаціями щодо вирощування.