Прес-центр17 липня 2018, 14:07

У Міловському районі триває ремонт доріг

Внаслідок руйнівного впливу перепадів температури повітря та надмірної вологості під час зимового періоду відбуваються різного плану деформації дорожнього покриття, наприклад утворюються великі ями, які починаються з незначних вибоїн та тріщин. Для приведення доріг у задовільний стан дорожниками виконується ямковий ремонт.

          Філія «Міловський райавтодор» ДП «Луганській облавтодор» під керівництвом Анатолія Довгоборода  своєчасно проводить роботи протягом року з ямкового ремонту на автомобільних дорогах загального користування державного значення. На сьогоднішній день філією якісно виконано ремонт доріг на ділянках: Н-26 Чугуїв - Мілове протяжністю 29 км, О130801 Микільськ – Морозівка – Мусіївка - Бараниківка - 7,2 км та О130803 під’їзд до смт Мілове - 3,0 км.

          До ремонтних робіт активно залучається Міловська селища рада. Так, по вулиці Шкільна та частково по вулиці Центральна філією «Міловський райавтодор» проведено ямковий ремонт з фактичною площею 195 м² за кошти місцевого бюджету.

          Відділ містобудування, архітектури та ЖКГ Міловської райдержадміністрації активно співпрацює з головою селищної ради та керівником райавтодору, проводить постійний моніторинг виконаних ремонтних робіт та підготовки до осінньо-зимового періоду філією «Міловський райавтодор».