Прес-центр13 серпня 2018, 15:08

У Міловському районі відбулись спільні навчання рятувальників ДПРЧ-29 Міловського МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області

10 серпня 2018 року, поблизу села Великоцьк на трассі Мілове-Чугуїв Н-26 відбулись спільні навчання рятувальників ДПРЧ-29 Міловського МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області, Національної поліції та екстреної швидкої медичної допомоги Міловського району. На навчаннях відпрацювали дії у випадку дорожньо-транспортної пригоди.

Мікроавтобус потрапив у ДТП, втративши керування, відбувся витік бензину з послідуючим загорянням салону. Працівники поліції по прибуттю перекрили дорогу, особовий склад 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини Міловського МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області зробив бойове розгортання з подачею води на гасіння автомобіля та за допомогою гідравлічного інструменту провели деблокування пасажирів. Крім того, працівниками прибувшої екстреної швидкої медичної допомоги та фельдшером ДПРЧ-29 були проведені додаткові заняття, щодо порядку дій рятувальників з надання домедичної допомоги постраждалим у дорожньо-транспортній пригоді.

Всі поставлені завдання перед рятувальниками були виконані на відмінно.