Прес-центр13 червня 2019, 14:06

У Міловському районі відзначили День медичних працівників

13 червня, напередодні Дня медичного працівника, у районному Будинку культури відбувся святковий концерт та урочисте відзначення медпрацівників за участю голови Міловської районної державної адміністрації Артура Короля та голови Міловської районної ради Юрія Кошути.

Після теплих слів вдячності за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у наданні медичної допомоги населенню району та з нагоди професійного свята кращі працівники галузі були відзначені грамотами районної державної адміністрації та районної ради.

З вітальним словом до усіх медпрацівників району звернулися головний лікар комунального некомерційного підприємства Міловської районної лікарні Галина Горбаченко та головний лікар комунального закладу «Міловський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Ірина Старостіна. Вони побажали своїм колегам добра і миру, любові і успіху, невичерпного джерела енергії і нових здобутків. До привітань також долучилася помічник народного депутата України Сергія Шахова Ніна Морозова.

Свято для медпрацівників прикрасили виступи колективів художньої самодіяльності Міловського району, які подарували всім присутнім чудову атмосферу музики і слова.