Прес-центр7 листопада 2018, 14:11

У Міловському РЦСССДМ обговорили спільні дії в інтересах дітей

Сьогодні, 7 листопада, Міловським районним центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді було проведено круглий стіл на тему «Спільні дії в інтересах дітей» за участю головного спеціаліста служби у справах дітей Анастасії Бабкіної, старшого інспектора Міловського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Луганській області Андрія Найдьонова, в.о. директора Міловського місцевого центру з надання БВПД Олександра Мельника, головного соціального інспектора управління соціального захисту населення Ірини Коваль та фахівців Міловського РЦСССДМ.

На засіданні обговорювались питання захисту дітей їх прав і свобод, можливості отримання безоплатної правової допомоги, отримання статусу дитини, яка постраждала внаслідок бойових дій та збройних конфліктів. Разом з правами дітей було проведено паралель щодо їх відповідальності та наслідків вчинення правопорушень неповнолітніми.

На завершення, директором Міловського РЦСССДМ Володимиром Слюсаренко було запропоновано провести спільні заходи по загальноосвітнім школам Міловського району, які будуть присвячені Всеукраїнській Акції «16 Днів проти гендерного насильства».