Прес-центр16 березня 2018, 11:03

У Морозівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбувся відбірковий тур інтелектуального конкурсу «Найрозумніший»

У четвер, 15 березня, у Морозівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбувся відбірковий тур інтелектуального конкурсу «Найрозумніший», на який завітали голова Міловської райдержадміністрації Артур Король, Морозівській сільський голова Сергій Прищепа та начальник відділу освіти райдержадміністрації Наталія Хрипко.
З вітальним словом до присутніх звернувся Артур Король, зазначивши, що знання завжди були, є і будуть тією рушійною силою, що спричиняє розвиток нашої цивілізації.    
Змагалися за звання найрозумнішого чотири учениці – Дарія Мороз, Ірина Прищепа, Оксана Кучугурна та Катерина Яцун. Під час конкурсу  учасники виявили своє красномовство, підготувавши виступи на тему «Чим більше знаєш, тим більше можеш», показали рівень власної ерудиції,  продемонстрували рівень знань та підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання, а також довели, що знають визначні місця та людей як рідної країни, так і всього світу.
Для перепочинку учасниць учні 5 та 8-11 класів підготували музичні хвилинки та розважальну програму для глядачів, які активно підспівували виконавцям на сцені та пританцьовували у залі.
За результатами конкурсу перемогу дістала Дарія Мороз, а друге місце посіла Оксана Кучугурна.
Загалом свято пройшло успішно. І гості, і глядачі, і учасниці активно попрацювали розумово, чудово відпочили духовно та дізналися щось нове про оточуючий світ та рідну країну.