Прес-центр1 липня 2019, 11:07

У Великоцькій філії Марківського професійного аграрного ліцею відбувся випускний

27 червня 2019 року в Великоцькій філії Марківського пофесійного аграрного ліцею відбулися урочистості з нагоди вручення документів про освіту випускникам. Окрім атестатів, випускники ліцею отримали ще й дипломи про фах, яким вони оволоділи: тракторист-машиніст та слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування.

Цього року з ліцею випустилися 10 учнів.

Для них звучали теплі слова привітань від виконуючого обов’язки директора філії Олексія Кротька та виконуючої обов’язки директора ліцею Олени Бондаренко.

На свято для вручення документів та привітання були запрошені голова Міловської районної державної адміністрації Артур Король, голова Міловської районної ради Юрій Кошута та начальник управління агропромислового розвитку та земельних відносин Ірина Великоцька – Прищепа та голова Великоцької сільської ради Геннадій Прищепа.

Гості побажали випускникам добра, везіння в дорослому житті, удачі на життєвому шляху і щоб у пам’яті ніколи не губилися сторінки навчання в ліцеї, бо вони дали старт у майбутнє. Подякували педагогам ліцею за сумлінну працю і великий внесок у навчальний процес і виховну роботу молодого покоління, у втілення інноваційних методик в роботі. Наголосили на важливості робітничої професії сьогодні, на затребуваності тих фахів, що дає ліцей сьогодні.

Рідні, друзі, близькі вітали своїх дітей зі вступом у доросле життя, із тим, що вони витримали перший важливий іспит у житті, що не підвели сподівань батьків і віри в них педагогів ліцею.