Прес-центр6 червня 2017, 16:06

Участь у обласному фестивалі "Луганщина – це Україна"

03 червня наша область як і всі її жителі відзначили 79 річницю утворення Луганської області. Святкові заходи з нагоди річниці відбулися в м. Рубіжному на пл. Володимирській.
У рамках проекту «Луганщина у нас одна» відбувся «Форум земляків». У форумі взяли участь голови обласних асоціацій органів місцевого самоврядування, промисловців, фермерів, освітян, працівників та аматорів сфери культури, фізичної культури і спорту, молодіжної ради,  Українського лікарського товариства, Центру молодіжних ініціатив, об’єднання організацій для громадян з особливими потребами та ін. Також у роботі форуму взяла участь делегація Міловського району на чолі з головою районної ради Юрієм Кошутою та першим заступником голови, в.о. голови райдержадміністрації Віталієм Рукавіциним.
Зачаровувала своєю різноманітністю барвів та виробів обласна виставка майстрів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Об’єднані у творчому натхненні
У цій виставці взяли участь і майстри декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва Міловського району. В імпровізованому курені свої роботи представили наші земляки-майстрині. Неповторні вироби із соломки демонструвала Світлана Ткаченко,  майстерність якої високо оцінив очільник області Юрій Гарбуз. Приваблювали  погляди відвідувачів виставки вишиті з любов’ю  серветки, рушники, скатертини Бриль Є.С. та Сидоренко К.С. Великий інтерес викликали м’які іграшки Бережної Р.М, фотографії Коршун Д.О.
У рамках обласного фестивалю «Єднаймось віднині і довіку» виступили кращі аматори районів і міст  Луганщини. На святковій сцені виступили й дует з Міловщини – Тетяна Брага та Руслана Бережна.
За участь в обласному фестивалі «Луганщина – це Україна» в рамках відзначення 79-ї річниці утворення Луганської області делегацію Міловського району нагороджено дипломом Луганської обласної державної адміністрації, управління культури, національностей і релігій облдержадміністрації та вручено сертифікат на дві тисячі гривень.