Прес-центр10 липня 2017, 16:07

Участь у виїзному засіданні Комітету Верховної Ради України

7 липня 2017 року голова Міловської райдержадміністрації Артур Король взяв участь у виїзному засіданні Комітету Верховної Ради України з питань бюджету.
Серед розглянутих на порядку денному питань слід відзначити виступ радника голови Луганської облдержадміністрації Юрія Балкового, який доповів про бюджетне забезпечення основних напрямів діяльності місцевих органів влади Луганської області та розвитку регіону в умовах реформування міжбюджетних відносин.
Про проблеми та перспективи розвитку транспортної інфраструктури області у своєму виступі розповів заступник голови облдержадміністрації Вадим Данієлян. У ході засідання також була обговорена можливість створення умов для того, щоб у кожному Міністерстві та Уряді в цілому були персонально відповідальні заступники, які мають курирувати питання Сходу України.
Також голова Комітету з питань бюджету Андрій Павелко довів до уваги, що одне з пленарних засідань сесії Верховної Ради України обов’язково буде присвячено проблемам Луганської та Донецької областей, у тому числі, з напрацьованих у ході виїзного засідання питань.