Прес-центр18 червня 2020, 13:06

Участь у засіданні колегії Департаменту житлово-комунального господарства Луганської облдержадміністрації

Сьогодні,18 червня 2020 року о 9-00 у приміщенні райдержадміністрації в режимі відеоконференцзв’язку за участю голови облдержадміністрації – керівника військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая відбулося засідання колегії Департаменту житлово-комунального господарства Луганської облдержадміністрації з питання : «Про підсумки роботи Департаменту житлово-комунального господарства Луганської облдержадміністрації у 2019 році та перспективи на 2020 рік».
        У засіданні взяли участь: голова Міловської РДА Віталій Рукавіцин, в. о. начальника відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля Наталія Явиця, а також директор Міловського ЖКП  Міловської селищної ради Андрій Шкурган та начальник Міловської дільниці РКП «Старобільськвода» Микола Яроцький.
        Учасники колегії заслухали доповідь директора Департаменту житлово-комунального господарства Луганської облдержадміністрації  Віталія Сурая, про підсумки роботи Депертаменту ЖКГ за 2019 рік та обговорили проблемні питання щодо водопостачання та поводження з твердими побутовими відходами на території населених пунктів області.