Прес-центр30 квітня 2020, 16:04

Увага! Фотоконкурс!

Міловська районна державна адміністрація та Міловська районна рада оголошують районний фотоконкурс «Край в якому я живу». До участі у конкурсі запрошуються всі бажаючі, що захоплюються фотографією.
Номінації:
«Природа» (пори року, природні явища, дива природи, пейзажі);
«Історичні пам’ятки» (споруди або пам’ятки);
«Емоції в кадрі» (про себе, оточуючих, стосунки, кохання, сім’я, друзі, трудові будні, спорт, світ захоплень, відпочинок, посмішка тощо).
Учасник фотоконкурсу має бути автором робіт.
Фотороботи повинні відповідати відповідним номінаціям та бути виконаними на території Міловського району протягом 2018-2020 років.
До участі у фотоконкурсі допускаються лише якісні та оригінальні фотографії. Архівні фото, фото-колажі та роботи, які подавалися на конкурс у минулому році не приймаються.
До участі надаються три фотороботи без оформлення (без рамок, паспорту, надписів, дати тощо). Фотороботи в електронному вигляді разом з заявкою надаються до відділу культури Міловської  районної державної адміністрації на електронну адресу -  milove.kultura@ukr.net. В заявці необхідно зазначити: ПІБ учасника, місце роботи/навчання, домашню адресу, контактний телефон, електронну адресу, назви фоторобіт, рік фотозйомки, номінацію, опис фотографій (де і коли було зроблено знімок), дату та підпис автора.
Подаючи заявку на участь у фотоконкурсі, учасник тим самим погоджується з його умовами.
Конкурс триватиме з 01 травня 2020 року по 31 липня 2020 року. Оцінка конкурсних фоторобіт буде здійснюватися народним голосуванням в соціальній мережі Facebook  з 03 по 14 серпня 2020 року. У кожній із номінацій буде визначено одного переможця.
         Показ слайд-шоу всіх робіт, нагородження переможців та учасників конкурсу відбудеться 21 серпня 2020 року на районних урочистостях до Дня Незалежності України (за умови зняття карантинних обмежень).
         Результати проведення районного фотоконкурсу будуть оголошені в районній газеті «Слово хлібороба», на офіційному сайті райдержадміністрації, соціальній мережі Facebook.
Відділ культури райдержадміністрації залишає за собою право використовувати фотографії, надіслані на конкурс, у проведенні подальших виставок, підготовці та виданні інформаційних матеріалів, буклетів, публікацій про Міловський район.
Довідки за телефоном 099 536 17 50, Оксана Дубук.