Прес-центр7 травня 2020, 15:05

УВАГА ОГОЛОШЕННЯ!!! 9 травня 2020 року 75 років з Дня перемоги у Другій світовій війні

Шановні мешканці Міловського району! 
9 травня 2020 року виповнюється 75 років з Дня перемоги у Другій світовій війні. Наш з вами обов'язок - пам'ятати тих, хто здобув Перемогу над нацистськими окупантами.
Цього року ми святкуємо День Великої Перемоги в умовах карантину, а значить, з низкою обмежень. Відповідно до вимог карантинних та санітарних норм безпеки нажаль, масові урочисті та культурні заходи в ці дні проводитися не будуть. Втім, кожен бажаючий може вшанувати пам’ять загиблих солдатів, та долучитися до святкування в онлайн просторі соцмережі Фейсбук.
До Дня пам’яті і примирення пропонуємо долучитися 8 травня 2020 року до онлайн акції «Свічка пам’яті»  та з 20.00 до 21.00 години запалити свічку у себе на підвіконні, згадати всіх, хто загинув у Другій світовій війні.
Також цього тижня пропонуємо долучитися до обласної акції «Журавель пам’яті». Ідея акції – власноруч зробити і розмістити на своєму вікні, балконі, дереві біля будинку паперових «журавликів», виконаних  будь-яким способом, які симолізують душі загиблих у Другій світовій війні.
Свої фотографії ви можете додавати в коментарях під цією публікацією.
Все це, звичайно ж, не змінює нашого ставлення до героїчної історії, не привід забувати про таку важливу дату, адже Україна заплатила високу ціну за перемогу.
Усіх громадян, особливо людей похилого віку просимо з розумінням поставитися до тимчасових обмежень. Бережіть себе та оточуючих!