Прес-центр2 травня 2019, 08:05

Увага! Розпочався районний фотоконкурс «Край, в якому я живу»

Міловська районна державна адміністрація та Міловська районна рада оголошують районний фотоконкурс «Край, в якому я живу». До участі у конкурсі запрошуються всі бажаючі, що захоплюються фотографією.

Номінації:

«Природа» (пори року, природні явища, дива природи, пейзажі);

«Історичні пам’ятки» (споруди або пам’ятки);

«Емоції в кадрі» (про себе, оточуючих, стосунки, кохання, сім’я, друзі, трудові будні, спорт, світ захоплень, відпочинок, посмішка тощо).

Учасник фотоконкурсу має бути автором робіт.

Фотороботи повинні відповідати відповідним номінаціям та бути виконаними на території Міловського району протягом 2017-2019 років.

До участі у фотоконкурсі допускаються лише якісні та оригінальні фотографії. Архівні фото та фото-колажі не приймаються.

До участі надаються три фотороботи без оформлення (без рамок, паспорту, надписів, дати тощо). Розмір фотознімків – формат А4. Фотороботи в електронному та друкованому вигляді разом з заявкою надаються до відділу культури Міловської районної державної адміністрації за адресою: 92500, Луганська область, Міловський район, смт Мілове, вул. Миру, 40, кабінет № 212, e-mail - milove.kultura@ukr.net. В заявці необхідно зазначити: ПІБ учасника, місце роботи/навчання, домашню адресу, контактний телефон, електронну адресу, назви фоторобіт, рік фотозйомки, номінацію, опис фотографій (де і коли було зроблено знімок), дату та підпис автора.

Конкурс триватиме з 01 травня 2019 року по 31 липня 2019 року.

У кожній із номінацій буде визначено одного переможця. Три переможця

визначатимуться за рішенням журі, три переможця - за рішенням народного голосування у соціальній мережі Facebook.

Виставка фоторобіт всіх учасників та нагородження переможців відбудеться 23 серпня 2019 року на районних урочистостях до Дня Незалежності України.

Відділ культури райдержадміністрації залишає за собою право використовувати фотографії, надіслані на конкурс, у проведенні подальших виставок, підготовці та виданні інформаційних матеріалів, буклетів, публікацій про Міловський район.

Довідки за телефоном 2-18-00 – Оксана Дубук, Ірина Соляник.