Прес-центр15 травня 2020, 17:05

В Міловському районі у Міжнародний день Родини, ще дві дитини, позбавлені батьківського піклування, знайшли свою сім’ю

Це є дуже символічним, що у Міжнародний день Родини, ще дві дитини, позбавлені батьківського піклування, знайшли свою сім’ю у Міловському районі. Іван та Марія були влаштовані до прийомної сім’ї Володимира та Лариси Гаврилюк, в якій вже виховуються троє дітей-сиріт. Прийомна сім’я Гаврилюків набула статусу дитячого будинку сімейного типу.
Родина Володимира та Лариси Гаврилюк виховує дітей в дусі поваги до прав та свобод інших людей, любові до своєї сім'ї та родини, свого народу, своєї Батьківщини.
Від щирого серця дякуємо прийомним батькам! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди такої великої події у день міжнародного свята. Ви відкрили дітям своє серце, зігріли її своєю любов’ю і душевним теплом, почули такі довгоочікувані слова «тато» і «мама». Хай повниться щасливим дитячим сміхом Ваша домівка! Добра Вам, миру, достатку та благополуччя!
В цей святковий день, щиро бажаємо родині Володимира та Лариси щасливої долі, міцного здоров’я, добробуту, благополуччя, миру, злагоди та любові. Адже родина  це дорогоцінний скарб у кожному житті людини, цінуйте та поважайте свою ВЕЛИКУ РОДИНУ!!!!!!!!!
 
Служба у справах дітей
Міловської райдержадміністрації