Прес-центр25 червня 2020, 17:06

В Міловському районі відбулася інформаційна компанія присвячена проєкту «Скорочення гендерної нерівності серед жінок сільського населення шляхом підвищення компетенцій в сфері підприємництва та правосуддя»

25 червня 2020 року в Міловському  районі   Громадською організацією «АРР Східного Донбасу»  проведено  інформаційну компанію, присвячену проєкту «Скорочення гендерної нерівності серед жінок сільського населення шляхом підвищення компетенцій в сфері підприємництва та правосуддя», який реалізується за сприяння Проекту USAID «Економічна підтримка Східної України».
Відкрив зустріч голова Міловської районної державної адміністрації – Віталій Рукавіцин.
Лариса Бичкова, директор ГО «АРР Східного Донбасу» розповіла та презентувала проєкт, зазначивши програму проєкту, концепцію, складову проєкту, мету та результат.
В невимушеній обстановці були проведені відкриті обговорення проблемних питань жінок  району, способи реєстрації у проєкті, дати запланованих заходів, відповіді на запитання стосовно проєкту, тощо.
Присутні мали змогу ознайомитись із реєстраційною анкетою для участі у проєкті офлайн, процесом її подання та отримати вичерпні відповіді щодо її заповнення.