Прес-центр19 квітня 2018, 17:04

В райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

19 квітня у райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням голови райдержадміністрації Артура Короля. На засідання були запрошені селищний та сільські голови.
Під час засідання розглядалися такі основні питання, як попередження та ліквідація пожеж у природних екосистемах району, створення об’єктових матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій,  технічна модернізація та побудова місцевої системи оповіщення. З доповіддю виступив начальник Міловського міськрайонного відділу Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Луганській області Іван Іванюк.
Комісією було затверджено План дій щодо попередження та ліквідації пожеж у природних екосистемах Міловського району в пожежонебезпечний період 2018 року, прийняті рішення про вжиття заходів щодо створення об’єктових матеріальних резервів та поліпшення стану оповіщення в районі.