Прес-центр11 травня 2017, 17:05

В районі відзначили 72-гу річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

9 травня в селищі Міловому відбулися святкові урочистості з нагоди відзначення 72-ї річниці Перемоги у Другій Світовій війні.
До площі імені Чечєрева урочистою ходою  пройшли ветерани Другої світової війни, діти війни, школярі Міловської гімназії та Міловської загальноосвітньої школи, трудові колективи, громадськість району.
Привітали ветеранів, мешканців та гостей Міловський селищний голова Павло Лукянцов, перший заступник голови, виконуючий обов’язки голови Міловської районної державної адміністрації Віталій Рукавіцин, голова районної ради Юрій Кошута, голова Міловської районної організації ветеранів Віктор Половинко. Виступаючі під час мітингу були єдині в тому, що свято Перемоги - це свято всіх тих, хто врятував честь, свободу і незалежність України, хто на фронті і в тилу, наближав День Перемоги, хто в важкі повоєнні роки відбудовував і творив наше сьогоднішнє мирне життя.
Від імені всіх учнів Анастасія Воробйова висловила слова вдячності визволителям, вітання з великою Перемогою.
Всіх загиблих вшанували хвилиною мовчання.
За священною традицією військові поклали гірлянду слави до братської могили. По завершенню мітингу в районному Будинку культури відбувся святковий концерт.