Прес-центр1 листопада 2018, 15:11

Вчителі початкових класів взяли участь у тренінгу «Освіта на основі життєвих навичок в контексті Нової української школи»

1 листопада 2018 року в опорному навчальному закладі «Міловська гімназія» відбувся тренінг «Освіта на основі життєвих навичок в контексті Нової української школи» для вчителів 1-х класів та керівників шкільних методичних об’єднань закладів загальної середньої освіти Міловського району.

 Тренер – вчитель початкових класів Новострільцівського навчально-виховного комплексу Віра Чеча представила колегам презентацію «Компетентнісне навчання в інтегрованому курсі «Я досліджую світ», познайомила з можливостями використання в освітньому процесі електронного підручника «Я досліджую світ» (автори Т.В. Воронцова, В.С. Пономаренко) та його мультимедійною версією. Під час ділової гри педагоги визначили ключові компоненти Нової української школи у вивченні інтегрованого курсу «Я досліджую світ», практично опрацювали найефективніші методи та прийоми, змоделювали фрагменти уроку з теми «Космос».