Прес-центр7 грудня 2018, 16:12

Вибір майбутньої професії – дуже відповідальна справа

Ким стати та як обрати професію до душі – такі питання турбують майже усіх випускників шкіл. Добре, коли професію обрано і немає ніяких хвилювань з приводу зробленого вибору. Але якщо навпаки?..
Вирішитись з  професійним визначенням випускникам Міловської гімназії допомагали фахівці Міловського центру зайнятості спільно з спеціалістами Міловського районного і Довжанського міського відділів державної виконавчої служби під час інформаційної лоції «Азбука пошуку праці». Захід відбувся у стінах Міловської районної бібліотеки.
У ході зустрічі хлопці та дівчата дізналися про основні моменти, на які варто звернути увагу при виборі майбутньої професії, спеціалістів яких професій потребує наша Міловщина та яку допомогу може надати районний центр зайнятості у виборі професії. Ознайомились учні і з переліком професій, які надають змогу займатися індивідуальною трудовою діяльністю та мають сталий попит на ринку праці.
Активність у випускників визвала тематична дискусія наприкінці заходу, під час якої учасники відповідали на питання «Ким бути або яким бути?». Майже всі учні висловили свою думку.