Прес-центр31 липня 2020, 16:07

ВІДБУЛОСЯ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ ДЛЯ СУПРОВОДУ СУБПРОЄКТІВ НАДЗВИЧАЙНОЇ КРЕДИТНОЇ ПРОГРАМИ ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ

31 липня під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Ольги Назаренко відбулося перше засідання Робочої групи для супроводу субпроєктів Надзвичайної кредитної програми для відновлення України. Робоча група створена розпорядженням голови райдержадміністрації від 22 липня 2020 року № 186, з метою забезпечення процесу реалізації субпроєктів НКПВУ та ефективного використання коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам відповідно до Постанови Кабінетів Міністрів України «Деякі питання використання коштів для реалізації проектів у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України» від 25.11.2015 року №1068 (з відповідними змінами).
На засіданні Робочої групи  погоджені два Плани соціального менеджменту субпроєктів в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України. Створена моніторингова група, в обов'язки якої буде входити моніторинг проєктів НКПВУ, збір та аналіз інформації, проведення візитів на об'єкти будівництва, звітування про поточні результати моніторингу, представлення Робочій групі рекомендацій по впровадженню заходів, оцінка екологічного та соціального впливу проєктів після їх впровадження. До складу моніторингової групи обрані  представники неурядової громадської організації та громадські активісти, посадовці органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади.