Прес-центр6 червня 2017, 16:06

Відбулося районне свято з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань.
З цієї нагоди в смт Мілове 1 червня у районному Будинку культури відбувся святковий концерт «Сміятись мають діти і в мирнім світі жити» за участю дітей – вихованців дитячої школи мистецтв та центру позашкільної роботи.
З найкращими побажаннями завітали на свято перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Рукавіцин та заступник голови районної ради Олег Кашуба. Вони привітали дітей з початком літніх канікул, побажали їм міцного здоров`я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку.
Після концерту для всіх бажаючих відкрилися спортивні та ігрові майданчики,  малюнок на асфальті.  Діти з великим задоволенням приймали участь у веселих спортивних змаганнях, проявляли свою кмітливість в різноманітних конкурсах, яскравими фарбами малювали малюнки на літню тематику.
Луганським обласним козачим кінним театром організовано для дітлахів безкоштовне катання на конях та поні. Працівниками Міловського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України у Луганській області проведено пожежне розсортування для всіх бажаючих дітей, ознайомлено дітей із засобами пожежегасіння та своїми рятувальними костюмами, проведено екскурсію до пожежної машини.
Всім дітям, які прийшли на свято були вручені солодкі подарунки.