Прес-центр14 cічня 2019, 13:01

Відділ державної реєстрації райдержадміністрації інформує: Як роздрукувати виписку та установчі документи юридичної особи з Єдиного державного реєстру юридичних, фізичних осіб –підприємців та громадських формувань

Виписка формується за результатами проведення реєстраційної дії.

Для того, щоб роздрукувати виписку та установчі документи юридичної особи з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань необхідно:

  1. Зайти до Он-лайн будинку юстиції через веб-сайт Мінстерства юстиції України (https://minjust.gov.ua) або за прямим посиланнямhttps://online.minjust.gov.ua.

  2. У Он-лайн будинку юстиції перейти до розділу «ІНФОРМАЦІЯ З РЕЄСТРІВ».

  3. Обрати «ОРГАНІЗАЦІЇ, ОБ’ЄДНАННЯ, ФОРМУВАННЯ», та у переліку реєстрів вибрати «Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань».

  4. Обрати критерій пошуку «Результат надання адміністративних послуг».

  5. Обрати розділ «Результат надання адміністративних послуг» та ввести у поле «Запит» унікальний номер «Код» (код розміщений у верхньому правому куті першої сторінки опису документів, що надаються фізичною або юридичною особою державному реєстратору для проведення реєстраційної дії. Код складається з 6 до 12 цифр. Опис видається державним реєстратором при прийнятті документів).

Після здійснення всіх вищезазначених дій на веб-сторінці з’явиться інформація:

  • Найменування юридичної особи, прізвище, ім’я та по-батькові фізичної особи – підприємця;

  • Реєстраційна дія;

  • Дата дії;

  • Документи.

Для роздрукування виписки необхідно її завантажити з графи «Документи» - «Свідоцтво про державну реєстрацію СПД/Виписка».

Для роздрукування установчих документів юридичної особи необхідно завантажити в графі «Документи» окремо кожну сторінку нової редакції установчого документа.