Прес-центр3 червня 2020, 15:06

Відділ освіти Міловської РДА та Міловський районний центр позашкільної роботи провели заходи до Дня захисту дітей

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Щоб привітати всіх дітей з цим святом відділ освіти Міловської РДА та Міловський районний центр позашкільної роботи запустили 4 челенджі з 25 травня по 1 червня 2020 року.
У челенджі «Дитячий музичний альбом» взяло участь 6 учасників. У челенджі «Діти ТУТ» взяло участь 6 учасників. Челендж «Мій гарний вчинок або що я зробив для своєї сім’ї» взяло участь 23 учасника. Челендж «Мій улюблений наряд» зібрав 39 учасників. 
Всього у челенджах взяли участь 74 учасника. Охоплено дітей з селища Мілове, села Великоцьк, села Морозівка, села Мусіївка, села Калмиківка і села Зориківка. Та самими активними учасниками стали діти з села Микільськ! Усі фото та відео були дуже цікавими та оригінальними.
За результатами глядацького голосування найбільше лайків у Челенджі "Дитячий музичний альбом" 54 лайка отримала - Кобушка Ельвіра 8 років, с. Микільськ.          Челендж «Мій улюблений наряд» 114 лайків отримала Калініченко Діана 8 років, смт. Мілове.
Найбільше лайків у Челенджі «Мій гарний вчинок або що я зробив для своєї сім’ї» 69 лайків отримала - Балабай Валерія 17 років, с. Великоцьк. За Челендж «Діти ТУТ» 17 лайків отримала Савенко Дар’я 9 років, с. Великоцьк.        
Переможці були нагороджені подарунками. Вітаємо переможців! Висловлюємо щиру подяку усім дітям-учасникам за вашу активність і сподіваємось на подальшу участь у майбутніх конкурсах.
 
І.РОЗУМНА, директор Міловського РЦПР