Прес-центр30 травня 2017, 17:05

Відкриття пришкільних та мовних таборів денного перебування Міловського району

З метою створення сприятливих умов для відпочинку дітей влітку 2017 року та популяризації вивчення іноземних мов 29 травня 2017 року розпочали свою роботу 7 таборів. З них (4 пришкільних та 3 мовних табори) денного перебування. Всього охоплено 250 дітей, з них (в пришкільних 100 дітей, в мовних – 150).
На шкільному подвір'ї Мусіївського НВК відбулося урочисте відкриття мовного табору відпочинку «Сонячна країна» (30 дітей). Табір був розділеним на загони, які обрали своїх командирів та командира табору. Діти були закріплені за вихователями, які ознайомили дітей з правилами поведінки у таборі. Потім, був конкурс малюнків «Діти миру», де загони показали свої здібності й таланти. Після насиченого дня в таборі, вихованці смачно пообідали, набрались сил і вишукувались для підведення підсумків та оголошення плану на завтрашній день. В цілому, всі залишились задоволені.
Розпочав свою роботу пришкільний оздоровчий табір з денним перебуванням «Віночок» при Новострільцівському НВК. У ньому відпочиватиме 35 учнів пільгових категорій, які розподілені на два загони «Посмішка» та «Апельсин». Оздоровлення розпочалося святом відкриття табору «Віночок» – наш другий дім. Канікули – найкраща пора!». На дітей чекають 14 днів захоплюючих розваг, подорожей, змагань і конкурсів.
Міловська гімназія прийняла до табірної зміни «Мрія» 60 учнів. Дітей зустріли вихователі, пройшла лінійка відкриття табору. Кожний день табірної зміни має свою назву та план роботи.
Понеділок 29 травня – first day, The Day of Acquaintance (День знайомств), Association in detachments (Об’єднання в загони). Діти провели день весело та цікаво. Цей день став початком гарного відпочинку для дітей.
У Міловській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулось урочисте відкриття мовного табору «Rainbow». Саме тут вихованці закладу зможуть розширити свої знання англійської мови, гарно та корисно провести час, розважатися з друзями, позмагатися з різних видів спорту, помалювати та помандрувати видатними місцями рідного краю.
Всі учні були поділені на три загони: І загін – «Sun», ІІ загін – «Stars», ІІІ загін – «Friendship». Загони підготували маленький концерт, присвячений відкриттю табору. Зі словами привітання виступила начальник табору Клочкова Л.О. Вона ознайомила дітей з планом роботи табору, розпорядком дня, нагадала про правила поведінки та техніки безпеки.
На шкільному подвір'ї Великоцької ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося урочисте відкриття пришкільного табору відпочинку «Сонечко» (35 дітей).
На шкільному подвір'ї Калмиківської ЗОШ І-ІІ ступенів відбулося урочисте відкриття пришкільного табору відпочинку «Сонячний» (15 дітей). Змістовним та цікавим був день у країні «Сонячній». Кожен відчував себе промінчиком великого Сонця і всім було дуже радісно і цікаво.
7.29.05.2017 р. – відкриття табірної зміни пришкільного табору «Веселий вулик» (15 дітей) Стрільцівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів. Протягом дня для дітей було організовано конкурсно-розважальну програму; лунали веселі пісні та вірші; на дітей чекав смачний обід та солодощі.