Прес-центр18 жовтня 2018, 14:10

“Відкривай Україну” - запрошуємо в один з найбільших освітніх проектів

“Відкривай Україну” - один з найбільших освітніх проектів, який реалізується із 2015 року та вже об’єднав понад 200 українських міст і розширив можливості самореалізації для 130 000 школярів 7-11 класів.

Метою даного проекту є створення середовища для розвитку підлітків малих міст України, у якому вони набудуть необхідних компетентностей та отримають можливість реалізувати командою власну ідею у своїй школі та місті.

Так за період втілення проекту на рівні шкіл реалізовано понад 2000 проектів, в яких задіяно близько 12000 учнів та дорослих. “Відкривай Україну” не тільки розширює можливості для самореалізації молоді нашої країни, але й сприяє у формуванні нової генерації соціально-активної, культурно збагаченої, ініціативної та високорозвиненої молоді.

У процесі виконання проектів учасники отримують програму навчання: роботу в команді, критичне мислення, системне мислення, роботуз ідеямип, проектний менеджмент та комунікації — навики, які потребують не лише діти, але й дорослі.Зважаючи на вагомість проекту, а також відповідність завданням і цілям, які ставлять перед собою організатори, запрошуємо всіх бажаючих долучитись до участі та реалізації освітнього проекту “Відкривай Україну” на рівні регіону.

Більше інформації про проект можна дізнатися на сайті http://www.vidkruvai.com.ua/. Контактні телефони: +38-097-352-18-71, +38-066-174-38-03, e-mail; vidkruvai.ukrainu@gmail.com.