Прес-центр29 травня 2020, 12:05

Вітання із закінченням навчального року!

Відділ освіти Міловської райдержадміністрації вітає мешканців району із святом Останнього дзвоника. Цей рік був і цікавим, і, водночас, складним.
Свято знаменує завершення навчального року, для дітей означає початок канікул, для вчителів – гордість за успіхи своїх вихованців, для батьків – розуміння, що їх діти стали дорослішими.
Нажаль, цього року, в зв’язку із карантином, ми не зможемо зустрітися на традиційному святі Останнього дзвоника. Сподіваємося, що літні канікули нададуть змогу відпочити, набратися сил перед початком нового навчального року.
Для випускників це прощання зі школою й дійсно останній дзвінок. Залишаються позаду шкільні роки – безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Нехай у подальшому будуть успішними їх справи і починання. Впевненості їм у собі, невичерпної енергії та завзяття.
Спасибі батькам, які спонукали дітей до науки, і вчителям, які щедро ділилися з ними своїми знаннями.
Хочеться висловити слова щирої подяки усім учителям за самовіддану і натхненну працю, навіть в таких незвичних умовах, як дистанційне навчання.
Ми віримо, що наші діти будуть творцями свого власного життя й справжніми патріотами рідної країни. Щастя всім, добра та міцного здоров’я!