Прес-центр30 серпня 2019, 16:08

Вітання першого заступника голови, виконуючого обов'язки голови Міловської районної державної адміністрації Віталія Рукавіцина з Днем підприємця

Шановні підприємці Міловщини!
 
Тепло і сердечно вітаю вас з професійним святом – Днем підприємця!
Традиційно, у першу неділю вересня, ми відзначаємо це свято. Підприємці вносять істотний внесок як у підвищення якості життя громадян, так і в розвиток економіки країни Адже займатися власною справою, розвиватися, ініціювати нові проекти, ризикувати – це дійсно велика праця, що заслуговує поваги і підтримки.
Тому у цей день ми віддаємо належне праці людей, які з власної ініціативи і з справжнім ентузіазмом освоюють економічний простір, проявляють себе в різних сферах нашого життя.
Майбутнє нашого краю нерозривно пов’язано з вашою роботою, тому як ви – підприємці, вносите значний внесок у поповнення бюджету, створюєте нові робочі місця, забезпечуєте жителів необхідними товарами і послугами, берете участь в благодійних акціях.
І ваша активна, зацікавлена ​​позиція, прагнення об’єднувати зусилля для створення нового – найкраща запорука успіху.
Я бажаю вам стрімко розвивати свою власну справу, швидко знаходити всі життєво важливі рішення. Нехай все, про що планується і про що мріється, здійснюється, а невдач трапляється менше.
Натхнення вам, терпіння, рішучості і сміливості, нових досягнень! Миру і добра!
 
З повагою
 
Перший заступник голови,
виконуючий обов'язки голови Міловської
районної державної адміністрації                                                                Віталій Рукавіцин