Прес-центр23 серпня 2019, 11:08

Вітання виконуючого обов'язки голови Міловської районної державної адміністрації Віталія Рукавіцина з Днем Державного Прапора України

Шановні земляки!
Прийміть щирі вітання з Днем Державного Прапора України!
Сьогодні Державний Прапор – один з трьох офіційних державних символів, що символізують суверенітет нашої держави. А вперше синьо-жовтий стяг здійнявся над незалежною української землею 29 років тому, 24 липня 1990 року. Він був освячений у Софіївському соборі та урочисто піднятий на флагшток перед будівлею Київської мерії. Традиційно синій та жовтий кольори на прапорі – поєднання чистого, мирного безхмарного неба, що простягнулося над жовтим кольором хлібного лану – символу мирної праці і достатку.
День Державного Прапора – це свято усіх поколінь українців. Це – вшанування символу нашої державності, що пройшов довгий, героїчний шлях. І під рідним прапором українська нація утвердила свою віковічну мрію про соборність, державність та самостійність на своїй землі.
Від щирого серця зичу вам міцного здоров’я, щастя, добробуту, достатку, миру та злагоди, щедрої долі, успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання рідної країни. І нехай завжди гордо майорить над Україною один із символів її незалежності – синьо - жовтий  Прапор!
Слава Україні!
 
З повагою
 
Перший заступник голови,
в.о. голови Міловської районної
державної адміністрації                                                                  Віталій Рукавіцин