Прес-центр24 серпня 2019, 11:08

Вітання виконуючого обов'язки голови Міловської районної державної адміністрації Віталія Рукавіцина з Днем Незалежності України

Шановні міловчани!
 
Від щирого серця вітаю Вас з Днем Незалежності України!
Саме у ці дні двадцять вісім років тому сталася подія, яка назавжди змінила життя мільйонів українців. Народилася нова молода держава – Україна. А наш народ став не просто свідком, а й творцем цієї великої історичної події.
Незалежність – це символ нашої нації, самоствердження, відчуття волі та суверенності. Шлях становлення української держави, вистражданої поколіннями українців, пролягав через тисячоліття. Сьогодні нам є чим пишатися – багатою історією та культурою, мелодійною мовою, працьовитістю та сумлінністю людей.
Перші кроки незалежності стали випробовуванням для всіх нас –  тестуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на відданість. Та 2014 рік був, мабуть, найскладнішим за всю історію сучасної України. Адже і сьогодні, у 21-му столітті, наша держава переживає складні часи агресії та посягань на незалежність та цілісність.
Але я переконаний, що лиха година скоро мине і народ України вийде переможцем. Ми повинні міцно протистояти задумам розірвати державу на шматочки, знесилити та вселить зневіру у думки громадян.
Впевнений, що день прийдешній принесе нам світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до розбудови нашої Міловщини, області та усієї України! Цей день обов’язково настане і тим швидше, чим більш плідно із натхненням кожен з нас працюватиме на благо рідної Вітчизни.
Слава Україні!
Зі святом!
 
 
З повагою
 
Перший заступник голови,
в.о. голови Міловської районної
державної адміністрації                                                               Віталій РУКАВІЦИН