Прес-центр19 липня 2017, 08:07

Виїзний особистий прийом громадян у селі Морозівка

18 липня голова райдержадміністрації Артур Король провів виїзний особистий прийом громадян у селі Морозівка, під час якого до нього звернулося 9 мешканців села.
Що ж турбує селян сьогодні?
Проблеми досить різноманітні і важливі. І стосуються вони не лише життя сільської ради, але й виказують небайдуже ставлення морозян до загальних політичних та соціально-економічних процесів, що відбуваються в області та державі. 
Отже, основні питання, що їх порушили громадяни під час прийому, стосувалися якості надання послуг телефонного стаціонарного та мобільного зв'язку, забезпечення регулярного транспортного сполучення між смт Мілове та м. Харків, утримання та ремонту місцевих доріг, особливо у зимовий період, упорядкування роботи закладів банківської системи в районному центрі, благоустрою території районної лікарні, здійснення розрахунків між селянами і аграрними підприємствами за оренду паїв тощо.
Велику увагу селяни приділили питанням реалізації соціальних перетворень Уряду – об'єднанням громад, пенсійній, освітній та медичній реформам.
Наприкінці зустрічі голова райдержадміністрації подякував усім присутнім за теплий прийом, активну життєву позицію та побажав плідної співпраці усім владним структурам району щодо покращання життя мешканців Міловщини.