Прес-центр15 вересня 2017, 15:09

Виїзний особистий прийом громадян у селі Зориківка

14 вересня керівник апарату райдержадміністрації Олена Сидоренко провела виїзний особистий прийом громадян у селі Зориківка, під час якого до неї звернулося 9 мешканців села.
Під час виїзного прийому люди активно цікавилися соціальними перетвореннями, що їх проводить Уряд України, насамперед, реформами місцевого самоврядування, освіти та охорони здоров'я. Керівник апарату поінформувала присутніх, що на цей час на території Луганської області вже об'єдналися 4 територіальних громади – Білокуракинська, Новопсковська, Троїцька та Чмирівська. Громадам Міловщини теж потрібно активізувати процес об'єднання.
Крім того, як зазначила Олена Сидоренко, продовжується робота з реформування освітніх процесів у районі. Створено конкурсну комісію, яка у жовтні місяці розглядатиме проекти – пропозиції загальноосвітніх навчальних закладів щодо створення опорної школи у районі.
Також зориківчани порушили такі питання, як якість надання послуг телефонного зв'язку, призначення субсидії на оплату житлово-комунальних послуг, вирішення земельних питань, наявність у сільській аптеці ліків, вартість яких підлягає відшкодуванню, згідно з Урядовою програмою «Доступні ліки» тощо.
На більшість запитань керівником апарату райдержадміністрації були надані роз'яснення. Для вирішення окремих проблем структурним підрозділам райдержадміністрації надані відповідні доручення.