Прес-центр18 грудня 2017, 16:12

Юні боксери з Міловщини знову одержали перемогу

З 13 по 16 грудня 2017 року в м. Добропілля Донецької області проходив VII Всеукраїнський турнір з боксу пам’яті С.Г. Арутюнова, участь у якому прийняла 21 команда з п’яти областей країни – Полтавської, Дніпропетровської, Харківської, Донецької та Луганської.
Усього у турнірі змагалося 115 спортсменів різних вікових груп та вагових категорій, 14 суддів різних категорій здійснювали суддівство. А на урочисте відкриття змагань, яке відбулось у міському палаці спорту вперше після реконструкції, прийшло понад 1000 шанувальників цього виду спорту.
Команда Міловського району у складі Доброслава Дзюбіна, Максима Звонікова, Дениса Склярова та Артема Добриніна також взяла активну участь у змаганнях.
Відповідно до регламенту турніру двобої велися кожного дня, починаючи з 13 грудня.  В останній день змагань, 16 грудня, відбулися фінальні двобої та нагородження переможців і призерів турніру.
Отже, за результатами наші спортсмени стали кращими у своїх вагових категоріях. Доброслав Дзюбін став чемпіоном у ваговій категорії 54 кг. – І місце турніру. Максим Звоніков виборов друге місце у ваговій категорії 38,5 кг. Денис Скляров та Артем Добринін разом посіли третє місце у ваговій категорії 37 кг.
Вітаємо наших переможців та їх тренера Дениса Аношкіна із перемогою та бажаємо подальших спортивних успіхів!