Прес-центр12 вересня 2018, 14:09

Юрій Клименко провів робочу нараду в Міловській райдержадміністрації

Сьогодні, 12 вересня 2018 року, у Міловській райдержадміністрації заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко провів робочу нараду щодо врегулювання проблемних питань, які виникли внаслідок блокування ділянки автомобільної траси «Т-13-07», яка проходить територією Російської Федерації, а також початку робіт із інженерного облаштування ділянки українсько-російського державного кордону, яка проходить вулицею Д.Народів смт Мілове.
Участь у нараді взяли голова райдержадміністрації Артур Король, голова районної ради Юрій Кошута, представники обласних правоохоронних та силових органів, керівники структурних підрозділів обласної і районної держадміністрації, сільські голови.
Основним питанням для обговорення учасниками наради стало питання вжиття невідкладних мір щодо недопущення погіршення системи життєзабезпечення та соціальних стандартів для мешканців району з-за причини обмеження руху транспорту на ділянці дороги «Т-13-07» та вулиці Дружби народів у селищі.
Також представник Луганського прикордонного загону Руслан Румілов проінформував, що роботи з перенесення пункту пропуску «Мілове» на українську територію підходять до завершення. Очікується, що з 14 вересня 2018 року пункт пропуску функціонуватиме у нормальному пропускному режимі.