Прес-центр15 травня 2017, 08:05

З робочим візитом

12 травня 2017 року Міловський район з робочим візитом відвідав народний депутат України Сергій Шахов.
У залі засідань райдержадміністрації він провів зустріч з керівництвом та працівниками райдержадміністрації, районної ради, сільськими головами, депутатами рад, керівниками підприємств, установ та організацій району.
На зустрічі Сергій Володимирович розповів присутнім про свою діяльність, успіхи та проблеми у вирішенні нагальних питань виборців.
У режимі діалогу народний депутат поспілкувався з присутніми, зупинився на проблемах, викладених у заявах та зверненнях мешканців району, наголосив на необхідності влади якісно працювати над їх вирішенням.
Під час спілкування про виконані ремонтні роботи, заміну системи опалення та придбання енергозберігаючих ламп для ДЮСШ розповів директор дитячо-юнацької спортивної школи Андрій Коробєйник.
Про проблему існуючого полігону для вивезення сміття в смт Мілове наголосив директор Міловського житлово-комунального підприємства Олександр Аблаб.
Також у ході зустрічі обговорено проведення реконструкції центрального водогону в смт Мілове, яка вже розпочалась та проходить за планом.
Разом із цим обговорено проблемні питання будівництва каналізаційного колектору по вулиці Миру, заміну електричних стовпів під напругою у Зориківській та Стрільцівській сільських радах, ремонту автодоріг та забезпечення транспортного сполучення між селами. Найголовнішим питанням визначено проведення реконструкції монументу «Україна-визволителям» та необхідності залучення для обговорення широкої громадськості.
Після зустрічі Сергій Шахов відповів на запитання присутніх.