Прес-центр23 липня 2020, 08:07

За перемогу у конкурсі «Неймовірні села України 2020» дають 100 тис. грн на розвиток сільських територій

Онлайн-видання AgroPortal.ua у партнерстві з Посольством Королівства Нідерландів в Україні оголосило про старт прийому заявок на V Всеукраїнський конкурс «Неймовірні села України 2020».
Формат конкурсу: відбір неймовірних сіл, акцент на проєкт конкурсанта: розвиток сільських територій, охорона навколишнього середовища, управління відходами, відновлювальна енергетика, зелений туризм, реконструкція історико-культурної спадщини.
Підтримує соціальну ініціативу AgroPortal.ua Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та асоціація «Український клуб аграрного бізнесу».
За перемогу у конкурсі громада села отримає 100 тис.грн на реалізацію бізнес-проєкту від головного партнера — Посольства Королівства Нідерландів в Україні.
Крім головного подарунка переможцю, компанія «Бейкер Тіллі Україна» допоможе одному з 10-ти сіл, котрі пройдуть до етапу онлайн-голосування, в реалізації їхнього бізнес-проєкту.
Всеукраїнська асоціація громад одному із сіл-фіналістів надасть комплексний консультаційний супровід громади на період становлення після місцевих виборів.
П'ятірка сіл-фіналістів конкурсу отримає річну передплату на журнал Agroexpert та набір спеціалізованої аграрної літератури.
Більше інформації про конкурс: https://bit.ly/32pp7E8
Анкета для участі в конкурсі: https://bit.ly/3eoAzSQ
Онлайн-видання AgroPortal.ua — ресурс ексклюзивної, актуальної, якісної та корисної інформації про агропромисловий комплекс України. Ядро цільової аудиторії — активні, успішні люди, які формують «аграрне» життя країни. AgroPortal.ua стартував 1 жовтня 2015 р., над його створенням працює команда професійних редакторів та журналістів.
 
Детальніше про конкурс, а також про участь за посиланням на Агропортал - http://agroportal.ua/ua/publishing/konkurs/startuet-v-vseukrainskii-konkurs-neveroyatnye-sela-ukrainy-2020/