Прес-центр18 жовтня 2019, 11:10

За вісім місяців 2019 року для забезпечення соціального захисту мешканців Станично-Луганського, Біловодського та Міловського районів надійшло понад 124 млн. грн. єдиного внеску

Впродовж січня-серпня поточного року працівники Станично-Луганського управління забезпечили надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на загальну суму 124.4 млн гривень. Якщо порівняти цей показник з аналогічним періодом 2018 року, то у цьому році ЄСВ сплачено на 21,7 млн грн більше.

При цьому лише у серпні 2019 року платники єдиного внеску перерахували на рахунки Держказначейства 15,9 млн грн, що на 3,1 млн грн більше минулорічних серпневих надходжень.

Нагадуємо, що єдиний внесок засобами програмного забезпечення автоматично розподіляється Державною казначейською службою України за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування відповідно до визначених пропорцій та перераховується за призначенням – на рахунки, відкриті в Державній казначейській службі до фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування і пенсійного страхування.