Прес-центр18 травня 2020, 13:05

Запрошуємо до участі у віртуальному флешмобі до Дня вишиванки!!!

Травень багатий на свята і вихідні дні. Яскравою намистиною у низці травневих святкувань виглядає День вишиванки. Це одне з небагатьох свят не державного та не релігійного характеру.
День вишиванки в Україні немає фіксованої дати. Це свято було засноване не так давно – у 2006 році, простий флешмоб студентів перетворився на могутній патріотичний рух серед українців усього світу. День вишиванки покликаний зберегти українські народні традиції, пов’язані з етнічним вишитим одягом. Стало традицією в третій четвер травня відзначати День вишиванки, цього року він припадає на четвер 21 травня.
Але нинішнього року, у День вишиванки через дотримання обмежувальних заходів на період карантину жителі Міловського району, як і решта українців, не матимуть можливості пройтись центральними вулицями у своїх вишиванках, та це не привід сумувати чи ігнорувати таке свято. Навпаки, у кожного з’явилось більше вільного часу.
Усіх небайдужих, хто має креативні ідеї, Міловський районний краєзнавчий музей запрошує приєднатися до нашого віртуального флешмобу до Дня вишиванки. Сфотографуйте себе у вишиванці відсьогодні та до 21 травня та надійшліть своє фото у вишиванці на електронну адресу: melovoemuseum@ukr.net. Під фото вкажіть, будь ласка, своє прізвище та контактний телефон. Ми розмістимо ваші фото в групі «Міловський краєзнавчий музей» і всі учасники цього заходу отримають відзнаки. Чекаємо ваші фото!
Міловський районний краєзнавчий музей