Прес-центр7 серпня 2020, 13:08

ЗАВЕРШЕНО КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ МІЛОВСЬКОЇ ДЮСШ

КАРАНТИН НЕ ЗАВАДИВ ПРОВЕДЕННЮ КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ БУДІВЛІ КОМУНАЛЬНОГО ПОЗАШКІЛЬНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "МІЛОВСЬКА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА" МІЛОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
Не зважаючи на введення по всій території України  карантину у зв’язку з пандемією COVID-19 та відміну проведення спортивних заходів, застою в галузі спорту на Міловщині немає.
За активної підтримки голови райдержадміністрації та голови районної ради продовжується капітальний ремонт та оновлення будівлі Міловської дитячо-юнацької спортивної школи. Протягом 2020 року з районного бюджету виділено майже 400 тисяч гривень на проведення ремонтних робіт та закупівлю необхідного інженерно-технічного обладнання та спортивного інвентаря.
Ремонтні роботи проводяться комплексно та в декілька етапів.
Під час проведення зовнішніх робіт було здійснено утеплення (термоізоляція) стін.
На етапі внутрішніх робіт було проведено заміну вікон, пофарбовано стелю та стіни, змонтовано захист системи опалення спортивної зали.
Для забезпечення комфортного перебування в спортивній залі, створення відповідного мікроклімату в приміщенні, що є важливими факторами для досягнення хороших результатів при заняттях спортом, дуже велику увагу було приділено вибору та монтуванню оновленої вентиляційної системи спортивної зали.
Одним із складних та вкрай необхідних етапів внутрішніх робіт став капітальний ремонт аварійної підлоги та сходинок у переході-коридорі. Було демонтовано пошкоджені ділянки підлоги та комунікаційні шахти, після чого проведено вирівнювання підлоги та заливку бетонної стяжки. Сходинки в приміщенні коридору повністю перекладено, укріплено та покрито керамогранітною плиткою. Після повного висихання бетонної стяжки здійснено фінальне покриття якісним лінолеумом.
З метою економії бюджетних коштів тренерський колектив, за підтримки керівництва району, власноруч виконали частину ремонтних робіт. Директор спортивного закладу Андрій Коробєйник разом з тренерами спрямували свої зусилля на те, щоб оновлена спортивна зала ДЮСШ відповідала усім вимогам та  з нового навчального року всі охочі мали б змогу займатися спортом в оновленій та утепленій спортивній залі.
"МІЛОВСЬКА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА" повністю готова до нового навчального року.    
БУТИ ДОБРУ!!!