Прес-центр2 квітня 2019, 15:04

Здай нелегальну зброю — уникни кримінальної відповідальності

В Україні щороку реєструються тисячі злочинів, пов’язаних із незаконним обігом вогнепальної зброї, бойовими припасами і вибуховими речовинами. Ці злочини, у свою чергу, створюють умови для вчинення інших, більш тяжких злочинів – розбоїв, убивств, актів тероризму тощо. Злочини, пов'язані з незаконним обігом вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин і вибухових пристроїв, представляють серйозну загрозу для життя людей і безпеки держави. Нерідко тяжким і особливо тяжким злочином передують незаконні носіння, зберігання, придбання, виготовлення, передача, збут, перевезення, розкрадання зброї, основних частин зброї, боєприпасів, вибухових речовин і вибухових пристроїв.

З метою протидії незаконному розповсюдженню та виведенню зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів з незаконного обігу, недопущення надзвичайних подій з використанням зброї - Головним управлінням Національної поліції в Луганській області з 01.04.2019 року по 30.04.2019 року на території Луганської області проводиться місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів, спеціальних засобів;

 

Для добровільної видачі зброї, що незаконно зберігається, а також небезпечних предметів і матеріалів на території Міловського району звертатися до чергової частини Міловського ВП ГУНП в Луганській області:

  • смт. Мілове, пров. Партизанський, 3

  • тел.: (06465) 2-17-00

 

НЕ БУДЬ БАЙДУЖИМ - ЗДАЙ НЕЛЕГАЛЬНУ ЗБРОЮ.

ТВІЙ ВЧИНОК БУДЕ ВАРТИЙ ЧИЙОГОСЬ ЖИТТЯ

УНИКНИ КРИМІНАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ