Прес-центр3 листопада 2017, 16:11

Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим!

Щороку, у першу неділю листопада, наша країна святкує День працівника соціальної сфери. Це професійне свято відзначається відповідно до Указу Президента України з 1999 року. Його установа є доказом того, що держава високо оцінює роль соціальних працівників у суспільстві.
Тож сьогодні, 3 листопада, у Міловому з професійним святом вітали працівників соціальної сфери району. В урочистостях взяли участь перший заступник голови, виконуючий обов'язки голови райдержадміністрації Віталій Рукавіцин, голова районної ради Юрій Кошута, працівники соціальних служб та мешканці району.
Із словами вітання до присутніх звернувся Віталій Рукавіцин. Він зазначив, що соціальні служби – це служби, які переймаються проблемами людей найбільше.  Люди, які в них працюють, забуваючи про свої власні негаразди, із дня в день вирішують питання тих, хто опинився у складних життєвих ситуаціях. Віталій Миколайович побажав соціальним працівникам здоров'я, достатку, миру і злагоди у родинах.
 Голова районної ради Юрій Кошута теж долучився до привітання, зауваживши, що соціальний працівник – це не просто людина, це покликання  душі, адже саме вони приходять на допомогу тим, хто потребує соціального захисту і допомоги.
Під час заходу найкращі представники соціальної сфери були нагороджені відзнаками райдержадміністрації та районної ради.
По завершенню урочистої частини до святкових вітань долучилися міловські аматори, подарувавши усім гарний настрій.