Прес-центр12 квітня 2018, 17:04

Зробимо Міловщину чистою!

Весна все стрімкіше вступає у свої права. З кожним днем природа набирається сили. Для покращання стану довкілля після танення снігу  необхідно привести до належного санітарного стану території населених пунктів району, здійснити заходи із благоустрою та озеленення. Тож щороку Міловщина приймає участь у всеукраїнській акції «За чисте довкілля», що триває впродовж квітня – травня. І з кожним роком все більше міловчан долучаються до акції.
Основні організаційні моменти проведення заходів цьогорічної акції  в Міловському районі обговорювалися у вівторок, 10 квітня, на нараді у заступника голови, виконуючого обов’язки голови райдержадміністрації Олександра Альчакова, що відбулася за участю керівників підприємств, установ та організацій району.
У середу, 11 квітня, Олександр Альчаков та Костянтин Нікітін, начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації, прийняли участь в обласній нараді, що пройшла у режимі відеоконференцзв'язку. Основним питанням наради було обговорення заходів благоустрою населених пунктів та проведення щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» на території області.
Також нагадаємо, що у суботу 21 квітня 2018 року в Міловському районі буде проводитися день благоустрою. Запрошуємо усіх бажаючих долучитися до прибирання та озеленення рідної Міловщини.