Прес-центр7 вересня 2020, 15:09

Звернення голови Міловської райдержадміністрації Віталія Рукавіцина з приводу епідемічної ситуації на території Міловського району

Шановні жителі Міловського району та гості!
 
В умовах триваючої пандемії коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні та світі вкотре звертаюся до усіх вас і надалі бути відповідальними та свідомими.
Завдяки розумінню усієї серйозності ситуації, зусиллям наших медиків та оперативному реагуванню влади на території району досі вдавалося уникнути масштабного поширення хвороби у районі. Але про перемогу над підступним вірусом говорити ще зарано. Майже щодня ми маємо нові випадки захворювання на Міловщині. Так, станом на 07 вересня у районі підтверджено 32 випадки інфікування хвороби COVID-19. 3 людини одужало, 29 продовжують хворіти. До 21 вересня дистанційно навчатимуться учні Микільської школи.
Відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 27 серпня 2020 року № 26 на території Луганської області встановлено «зелений» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Але регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в своєму рішенні від 02 вересня 2020 року № 37 визначила, що епідемічні показники в Міловському районі відповідають «жовтому» рівню епідемічної небезпеки поширення COVID-19.
Шановні міловчани, звертаюся до усіх вас із закликом бути відповідальними, берегти своє життя та здоров’я, а також життя та здоров’я оточуючих. Тільки своєю свідомістю, відповідальністю, дотриманням елементарних правил гігієни в умовах карантину ми зможемо побороти хворобу.
Пам’ятайте! Аби уникнути захворювання на коронавірусну інфекцію, дотримуйтеся основних правил:  
- ретельно мийте та дезінфікуйте руки; 
- носіть захисну маску в громадських місцях; 
- уникайте великого скупчення людей та дотримуйтеся соціальної дистанції.
Окремо звертаюсь до керівників підприємств, установ та організацій району усіх форм власності забезпечити неухильне виконання протиепідемічних заходів.
Самообмеження та самодисципліна сьогодні – це можливість зберегти здоров’я та якнайшвидше усім повернутися до звичного життя.
Будьмо відповідальними! Хай береже усіх Господь! Здоров’я усім!
 
З повагою
Голова районної державної адміністрації Віталій Рукавіцин