Прес-центр5 жовтня 2018, 16:10

Бути Вчителем – це справжнє мистецтво, яке потребує таланту, наполегливості, відповідальності та самопожертви

Щороку восени до нас приходить свято – День працівників освіти та Всесвітній день учителя, який, починаючи з 1994 року, святкується в Україні у першу неділю жовтня. Тож сьогодні,напередодні свята, у районному Будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти.

Відкрили урочистості вітальним словом голова Міловської райдержадміністрації Артур Король, голова районної ради Юрій Кошута та Міловський селищний голова Павло Лукянцов.

У цей передсвятковий день вони зичили педагогам мирного неба, достатку, здоров'я і благополуччя, стабільності та впевненості у завтрашньому дні. Як зазначив Артур Король, робота учителя складна, кропітка і відповідальна. Вона вимагає великих знань, духовних сил, мужності і терпіння. Саме від вчителів залежить який життєвий шлях обере учень, чи принесе він користь суспільству.

Також з професійним святом педагогів привітали виконуюча обов’язки начальника відділу освіти Аліна Прищепа та голова Міловської районної організації профспілки працівників освіти і науки Людмила Літвінова.

Чудовим подарунком присутнім став святковий концерт за участю художніх колективів району.