Прес-центр26 червня 2020, 10:06

День молоді – свято сміливих, натхненних, розумних та енергійних!

                                                                                      Дєточка Юлія Вікторівна
 
         Дєточка Юлія Вікторівна народилася 05 вересня 1990 року у м.Миколаївка Донецької області. У 2013 році закінчила Донецький національний медичний університет ім. Максима Горького за спеціальністю «лікарська справа».
         Свою трудову діяльність в Міловському районі розпочала у 2015 році на посаді лікара-терапевта поліклініки, лікара-терапевта денного                         стаціонару Міловського РТМО.
          На сьогодні працює лікарнм-терапевтом дільничним Великоцької сільської лікарської амбулаторії загальної практики сімейної                                         медицини комунального підприємства «Міловський районний центр                                         первинної медико-санітарної допомоги».
Під час роботи зарекомендувала себе як грамотний, дисциплінований працiвник. До роботи ставиться добросовісно,  активно проводить медико-гігієнічну роботу серед населення з питань профілактичної медицини, гігієнічного навчання та виховання.
         Бере активну участь у суспільно-громадському житті лікарні, підвищує свою професійну кваліфікацію, цікавиться останніми науковими розробками у професійній галузі діяльності.
Користується авторитетом серед колег та громадян.