Прес-центр19 квітня 2018, 17:04

Депутати затвердили звіт про виконання районного бюджету за перший квартал 2018 року

Сьогодні, 19 квітня, під головуванням голови районної ради Юрія Кошути відбулось засідання чергової 24-ї сесії Міловської районної ради. У роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Артур Король, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, організацій і установ району.

На порядку денному засідання розглядалося 26 питань, у тому числі із звітом про виконання районного бюджету за I квартал та про внесення змін до районного бюджету на 2018 рік виступила начальник фінансового управління райдержадміністрації Лідія Дуднік.

Депутати заслухали звіт постійної комісії районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, культури, молоді і спорту, із яким виступив голова комісії Сергій Старостін та звіт директора комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування» Міловської районної ради Луганської області Наталії Лимар.

Також депутати розглянули питання про затвердження районних програм, про хід виконання деяких районних програм і внесення змін до них та інші.

З усіх розглянутих питань були прийняті відповідні рішення.