Прес-центр24 травня 2017, 08:05

Фінішувала Всеукраїнська акція «ЄВРОМАРАФОН»

17 травня, о 10.00, у м. Чоп стартувала акція ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАР­НІСТЬ» «ЄвроМарафон».
Прапор Європейського Союзу подолав шлях від західного кордону до східного на кордоні з Росією смт Мілове.
Ця акція присвячена отриманню Україною безвізового режиму та організована територіальними організаціями ПАРТІЇ «БПП «СОЛІДАРНІСТЬ» по всіх областях України.
Акція проходила 17-20 травня 2017 року. Активі­сти партії у форматі еста­фети здійснювали авто­пробіг (між містами) та ве­лопробіг (у містах) від за­хідного (із Європейським Союзом, м. Чоп) до східно­го (із Росією, смт Мілове) кордону України. Під час акції активісти передавали прапор з області в об­ласть. Маршрут, який по­долав прапор ЄвроСоюзу за участю активістів: 17 травня, о 10.00, старт у м. Чоп (Закарпатська об­ласть), пункт пропуску «Захонь» - м. Ужгород (За­карпатська область) - Уж­город - Івано-Франківськ, 18 травня: Івано- Франківськ - Львів – Рівне - Житомир - 19 травня: Житомир - Київ – Полтава - Харків - 20 травня: Харків - Краматорськ - Сєвєродонецьк - смт Мілове (Лу­ганська область).
20 травня о 19 годині в центрі смт Мілове на східному кордоні партійці розгорнули європейський прапор та передали його голові селищної ради Павлу Лукянцову.
Звертаючись до усіх при­сутніх, активісти євромарафону зазначили, що дійсно Україна - це Євро­па, Луганщина - це Украї­на! І символічна передача прапору Європейського Союзу має велике значен­ня для мешканців Луганщини. Дуже важливо, щоб до таких подій приєднува­лися не тільки політичні партії, які об’єдналися на­вколо «Солідарності», але й фермери, підприємці, керівники організацій, ди­ректори, підтримали по­літику миру, об’єднання та інтеграційних процесів, які дають можливість майбут­ньому поколінню, нашій молоді стати більш сучас­ними і обізнаними, адже всі зараз прагнуть кращо­го життя.