Прес-центр5 березня 2018, 17:03

Голова райдержадміністрації публічно звітував про проведену роботу за 2017 рік.

На виконання наказу Національного агентства України з питань державної служби від 20 грудня 2016 року №277 «Про затвердження Типового порядку проведення публічного звіту керівника органу виконавчої влади» 5 березня 2018 року на апаратній нараді голова районної державної адміністрації Артур Король представив публічний звіт, мета якого - належне інформування громадськості про підсумки діяльності, забезпечення належної прозорості та підзвітності районної державної адміністрації.

 Присутнім на заході представникам органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації, установ та організацій району, засобів масової інформації Артур Станіславович окреслив завдання, які були реалізовані у 2017 році та визначив пріоритетні напрямки своєї діяльності на 2018 рік.

Очільник району детально зупинився на виконанні повноважень щодо соціально-економічного розвитку району, на питаннях бюджету та  фінансів,  сільського господарства, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та розвитку  інфраструктури, соціального захисту та соціальних послуг тощо.

Звіт про проведену роботу за 2017 рік та основні завдання на 2018 рік представила начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Вікторія Кошута.

Начальник служби у справах дітей Міловської райдержадміністрації Богдан Коршун розповів про патронат, як новітню форму сімейного виховання.